Tieto kombinácie dámskeho oblečenia a doplnkov si zamilujete!

Dámske oblečenie
5 547

Každá žena hľadá inšpirácie v módnych časopisoch. Dozvie sa tam niečo nové zo showbiznisu, ale nájde tam aj zaujímavé tipy na dámske kombinácie oblečenia a šperkov.

Ak ste takéto niečo nenašli a hľadáte kombinácie dámskeho oblečenia a doplnkov, ktoré sa vám budú páčiť a ktoré si zamilujete, potom čítajte ďalej. Prinášame vám kombinácie oblečenia a doplnkov, ktoré si zamilujete.

Dámsky vlnený kabát, tenký rolák, cigaretové nohavice a kožené kabelky

Veľmi obľúbenou kombináciou dámskeho oblečenia a doplnkov je práve táto. Dámsky elegantný vlnený kabát, ideálne v sivej, či béžovej farbe nechýba takmer žiadnej žene v šatníku. Aby však vedela vytvoriť štýlovú a zároveň pohodlnú kombináciu s týmto kabátom, mala by ho kombinovať s tenkým bavlneným, či pleteným rolákom. Ako nohavice odporúčame voliť skôr cigaretové nohavice v neutrálnych farbách. K vlnenému kabátu sa vám budú skvele hodiť originálne kožené kabelky v luxusnom prevedení.

Čo sa týka šperkov, odporúčame jemné náušnice a výraznejší náhrdelník.

Pletený kardigán, voľné blúzky, cigaretové nohavice a jemné náušnice z riečnej perly

Táto kombinácia oblečenia je skôr vhodnejšia na jar, či jeseň, ale je taktiež veľmi obľúbená. Odporúčame vám zo šatníkovej skrine vyťahovať pletené kardigány, ktoré môžete kombinovať so vzorovanými voľnými dámskymi blúzkami. Ako spodný diel odporúčame buď púzdrové sukne, ale viac vynosíte už spomínané cigaretové nohavice, či legíny.

Zo šperkov vyberajte jemné náušnice z riečnej perly. Iný šperk nebudete potrebovať. Ako obuv ale odporúčame voliť štýlové dámske tenisky.

Na začiatku jari ale môžete k tomuto outfitu kombinovať aj pohodlné členkové čižmy na podpätku.

Okolo krku môžete zvoliť jemnú farebne neutrálnu šatku, ktorá bude ladiť s pleteným kardigánom.

Móda sa neustále mení a prispôsobovať sa jej stále nemôžeme. Uprednostňujte skôr kúpu farebne neutrálnych vecí a uvidíte, že nebudete mať problém s kombinovaním oblečenia a doplnkov.

Zdroj obrázku:
G-Stock Studio / Shutterstock.com