Zdroj: chillin.sk

Hľadáte recept na krém, ktorý by bol tak univerzálny a chutný, aby ste ho mohli dávať takmer všade? Potom ste ho už našli. Do tohto receptu môžete pridávať aj iné ingrediencie ako nadrobené keksíky alebo čokoládu.

INGREDIENCIE

  • 320 g tvarohu
  • 175 g masla
  • 90 g práškového cukru
  • 65 g kondenzovaného mlieka
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 PL koňaku alebo dezertného vína

Postup

  1. Zmäknuté maslo si vyšľahajte s práškovým a vanilkovým cukrom až do bielej konzistencie.
  2. Po častiach pridávajte kondenzované mlieko a šľahajte na vysokých otáčkach. Na konci pridajte koňak alebo víno.
  3. Tvaroh si pretlačte cez sitko priamo do hotového krému a opäť trochu šľahajte, aby vám vznikol pevný nadýchaný krém.


Diskusia: Čo si o tom myslíte?
ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK