Po­tra­vi­nový Sher­lock Hol­mes vo svo­jom prog­rame „A DOSŤ!“ podrobil testu obľúbený nápoj Slovákov a Čechov.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.

O pomoc v testovaní požiadal odborníkov z Ústavu analýzy potravín a výživy VŠCHT. Tí vďaka citlivým technológiám odhaľovali procesné kontaminanty, ktoré reprezentuje predovšetkým furan. Ide o látku, ktorá vzniká najmä pri spracovaní sladu pri vyšších teplotách.



Diskusia - čo si o tom myslíte?

ZDIEĽAŤ NA FACEBOOK