Moderný a nadčasový dizajn v obývačke s pomocou tohto nábytku a dekorácií

1 249

Z času na čas túžime po menších obmenách v našej domácnosti. Niekedy postačí malý impulz v podobe nových kvetov, či závesov. Niekedy to chce výraznejšiu zmenu.

Ak túžite po výraznejšej zmene predovšetkým v obývačke, skúste zakomponovať do tejto miestnosti tento nábytok a dekorácie.

Konferenčný stolík s kovovými stolovými nohami

Doska z kvalitného a pevného dreva spolu s kovovými stolovými nohami dokážu vytvoriť dizajnovo atraktívny kúsok do každej modernej obývačky. Práve tento typ konferenčných stolíkov je považovaný za nadčasový. Kombinácia kovu a dreva, čiže na pohľad pevných materiálov, vytvorí kus nábytku, ktorý bude dominovať modernému interiéru zariadenému v industriálnom štýle, ktorý je v poslednom období veľmi obľúbený. Spolu so škandinávskym štýlom dominujú nielen v slovenských domácnostiach.

Ak je vám blízky industriálny štýl, konferenčný stolík a jedálenský stôl s pevnými stolovými nohami by vám nemali chýbať v interiéri.

Kovové stojany na víno

Tento nábytok zároveň poslúži aj ako dekorácia. Opäť vynikne v modernej industriálne zariadenej domácnosti, najviac však v obývačke. Ak máte obývačku prepojenú s kuchyňou, je priam povinnosť zakomponovať sem kovové stojany na víno. Či už potrebujete stojan na pár fliaš, alebo na celú zbierku, spomedzi kovových stojanov na víno si vyberiete ten, ktorý vám zapasuje do vašej obývačky.

Geometrické vázy a koberce s geometrickými vzormi

Moderný a nadčasový dizajn v obývačke docielite aj s pomocou vkusných geometrických váz a kobercov s geometrickými vzormi. Pri minimalistickom štýle odporúčame siahať po svetlejších farbách ako je biela, béžová, svetlá sivá. Naopak pri industriálnom štýle sa nebojte tmavých farieb ako je tmavosivá, kobaltová modrá, antracitová, čierna, bordová, či napríklad medená.

To isté platí aj pri kobercoch. Odporúčame však skôr vyberať krátkovlasé koberce.

Zdroj obrázka:

 

Autor: Dragana Gordic / Shutterstock.com