Šikovný pánsky doplnok, ktorý sa stal bežnou súčasťou pánskej módy

Pánska taška cez rameno
5 673

Pánske tašky určené na nosenie cez rameno boli kedysi posmešne nazývané pánskymi kabelkami. Nebolo totižto príliš časté, že by muž nosil takúto tašku. Všetko, čo potreboval mať pri sebe, mal predsa vo vreckách riflí.

Kam zmestíte ten smartfón s veľkým displejom? Jedine do tašky

Postupom času sa však pánske tašky cez rameno čoraz viac rozšírili. Veď už len moderné mobily, ktoré sú čoraz väčšie, je problém bezpečne uschovať vo vačku bez toho, aby nevypadávali, či nezavadzali pri sedení.

Takáto taška cez rameno problém s preplnenými vačkami spoľahlivo vyrieši a ruky budete mať pritom stále voľné. A aj ten váš drahý smartfón bude vo väčšom bezpečí v taške, z ktorej určite nevypadne. Nehovoriac o tom, že taška ponúka podstatne lepšiu mieru organizácie vašich vecí, ktoré so sebou denne nosíte.

Všetko pekne usporiadané, vrátane peňaženky

S taškou cez rameno tak už nebudete zažívať chvíle, keď sa budete chcieť dostať k niečomu, čo zrovna zapadlo na spodok vášho vrecka a vy tak musíte všetko z daného vrecka vytiahnuť, aby ste sa dostali k tomu, čo potrebujete. V taške môžete mať veci dokonale zorganizované, keďže poskytujú dostatok priestoru pre mobily, kľúče a aj väčšie pánske peňaženky.

Keď už sme pri peňaženkách, čo takto tú svoju zladiť s taškou? Môžete tým ukázať, že vám nezáleží iba na praktickosti, ale aj na štýle. Ale aj výber vhodnej peňaženky vie byť náročnou voľbou.

Dobrou správou však je, že už dávno sú všetky vydávané doklady oveľa menšie ako v minulosti a keďže moderné technológie ako smartfóny, či smarthodinky už umožňujú aj platbu bez toho, aby ste mali pri sebe neustále hotovosť, či platobnú kartu, nemusíme v tých našich peňaženkách nosiť toľko vecí ako kedysi. A to dáva priestor ich rapídnemu zmenšovaniu.

Zdroj obrázka:
Andrey_Nikitin / Shutterstock.com