Dámske jarné trendy: Čo sa bude nosiť túto jar?

Náušnice
5 635

Prvý jarný deň už máme za sebou, avšak počasie je stále ako na hojdačke. Ak sa už neviete dočkať, kedy zo šatníkovej skrine začnete vyberať jarné oblečenie, máme pre vás tipy na dámske jarné trendy. Pomôžeme vám vytvoriť kombinácie oblečenia a obuvi, ktoré si na jar doslova zamilujete.

Teplákové kardigány

Ak preferujete ležérny štýl, odporúčame vám nosiť v tomto období pohodlné teplákové kardigány. Keď ich skombinujete s bavlnenými topmi s dlhými rukávmi, teplákovými mikinami a farebnými dámskymi teniskami, máte skvelú kombináciu na veternejšie jarné dni. Jar je premenlivá a rána bývajú ešte pomerne dosť studené a práve z tohto dôvodu sa odporúčajú slim fit teplákové kardigány s viazaním a s kapucňou. Čo sa týka farebných prevedení, odporúčame zelenú, žltú, horčicovú, ale aj fialovú, púdrovú, mentolovú.

K teplákovým kardigánom odporúčame ladiť oceľové šperky, napríklad moderné šperky Sagapo.

Kvetinové saká

Ak preferujete elegantnejší štýl, zo šatníkovej skrine by ste mali vyťahovať kvetinové saká. Jedná sa o elegantné dámske oblečenie, ktoré je nositeľné počas celého roka, ale krásne vyniknú hlavne teraz na jar, keď všetko kvitne.

Kvetinové saká odporúčame kombinovať s jednoduchými jednofarebnými bavlnenými topmi s trojštvrťovými rukávmi alebo s jednofarebnými slim fit blúzkami s krátkymi alebo trojštvrťovými rukávmi. Krátke alebo predĺžené saká – je v podstate jedno, ktoré si vyberiete. Kvetinové saká ale budú patriť medzi dámske trendy tohtoročnej jari.

Keďže ku kvetinovým sakám sa hodia minimalistické šperky, odporúčame vám dať si k nim jednoduché, ale veľmi pekné visiace náušnice. Ich elegantný vzhľad oceníte.

Kulotky

Tenké, hrubé – kulotky sú vďačným kúskom nositeľným prakticky celý rok. Jedná sa o široké a skrátené nohavice, ktoré využijete aj teraz na jar. Môžete ich kombinovať so slim fit blúzkami, voľnými tričkami, ale aj s tenkými rolákmi. Odporúčame kúpiť bavlnené kulotky, kulotky z vlny a elastanu, ale aj ľanové kulotky, či kulotky z modalu. Na prechodné obdobie využijete kulotky z vlny. Na teplejšie jarné dni odporúčame bavlnené, či ľanové kulotky. Obúvať k nim môžete elegantné dámske kožené poltopánky na nízkom podpätku.