Ako sa raz a navždy zbaviť problémov s erekciou a zlepšiť svoj sexuálny život?

Problémy s erekciou
5 726

Keď to neklape v posteli, problémy zväčša pripisujú mužom. Nie vždy to ale tak musí byť a za problémami sú muži.

Keď sa ale jedná o mužov, najčastejšie býva hlavným problémom práve zlá erekcia.

Ak vás tieto problémy trápia, ako sa raz a navždy zbaviť problémov s erekciou a zlepšiť tak svoj sexuálny život?

Nájdite príčinu

Keď vám to neklape spálni, nemá zmysel sa vyhovárať a dúfať, že problémy s erekciou zmiznú bez toho, aby ste pre to niečo urobili. Čím skôr nájdete príčiny problémov s erekciou, tým rýchlejšie sa vám podarí odstrániť tieto problémy.

K hlavným problémom, ktoré spôsobujú problémy s erekciou, radíme fajčenie, alkohol, fast food, málo pohybu, nedostatok spánku, lieky, ale aj stres. Ak fajčíte, pijete alkohol, doprajete si nezdravé jedlá, málo spíte, jedávate lieky, alebo ste permanentne v strese, niet divu, že vás trápia problémy s erekciou. Zmeňte svoj životný štýl a polepšenie určite pocítite.

Priznajte si, že máte problém

Mnoho mužov si nechce priznať, že má problém. Snažia sa silou mocou priznať, že nič sa im nedeje. Partnerka si však problém všimne okamžite. Odmietavý postoj k sexu bude veľmi podozrivý a žena si ho veľmi rýchlo všimne.

Ak máte obavy, že vás partnerka bude odcudzovať, nesmiete na to myslieť. Vaša partnerka je tu od toho, aby vám pomohla, nie aby sa vám posmievala a zhadzovala vás.

Ak sa chcete zbaviť problémov s erekciou, začnite zmenou stravovania a vyhýbaniu sa stresu. Práve zlé stravovacie návyky v kombinácii so stresom spôsobujú problémy s erekciou a trpí tým aj sexuálny život partnerov. Ak sa budete držať zdravého jedálnička a vyhnete sa stresu, zlepšenie erekcie sa dostaví.

Odporúčame konzumáciu týchto potravín, ktoré pomáhajú zlepšiť kvalitu erekcie – cesnak, špargľa, chren, cibuľa, zeler, zázvor, čili papričky, či napríklad ananás a marhule.

Zdroj obrázka:
Ollyy / Shutterstock.com