Autodoplnky, ktoré zmenia vzhľad vášho auta k lepšiemu

Nášľapy na aute
5 567

Dizajnéri známych automobiliek každý rok prinášajú novinky vo svojom vozovom parku. Jednotlivé automobilky sa predbiehajú kto prinesie atraktívnejší dizajn auta. Napriek tomu ale na cestách jazdí čoraz väčší počet starších ojazdených áut, či už dovezených zo zahraničia, alebo kúpených z druhej ruky od známych.

Ak ale máte v garáži starší automobil, ktorými autodoplnkami zmeníte vzhľad vášho auta k lepšiemu?

Plastové lemy blatníkov

Poškodené okolie kolies od vyskakujúcich kamienkov a hrdzavenie je veľmi nepríjemné, no žiaľ trápi čoraz väčšie množstvo majiteľov starších áut. Ak nechcete, aby vám okolie kolies hrdzavelo, odporúčame vám kúpiť si trváce plastové lemy blatníkov na konkrétnu značku a model auta.

Nový plastový lem blatníkov vám dokonale ochráni vaše auto pred kamienkami a nebezpečným materiálom na cestách hlavne počas zimy.

Nášľapy

Dizajn vášho auta zmenia k lepšiemu aj bočné nášľapy. Okrem toho, že zmenia dizajn k lepšiemu, uľahčia vám nastupovanie do auta a vystupovanie z auta. Nie sú náročné na inštaláciu a sú vyrobené z pevných materiálov, takže zvládnu aj väčšiu záťaž. Predávajú sa hlavne na autá SUV, preto ak máte doma staršie ojazdené auto SUV, kúpte si kvalitné nášľapy.

Nemusíte sa báť, že by ste jednotlivé príslušenstvo k montáži bočných nášľapov museli kupovať zvlášť. Každý set obsahuje aj potrebné úchyty, montážne skrutky a aj prehľadný návod na inštaláciu.

Nové puklice

Máte staré nevzhľadné puklice? Je čas vymeniť ich za nové! Vyberte si presne na váš typ, značku a model auta nové atraktívne puklice a vaše auto bude po dizajnovej stránke vyzerať lepšie, modernejšie.

Okrem týchto autodoplnkov vám odporúčame zainvestovať do nových autokobercov, autopoťahov (zakryjete tak nedostatky na čalúnení sedačiek v aute), do vaničiek do kufra, do okenných deflektorov, ale aj do krytov prednej kapoty.