Chcete mať naozaj biele zuby? Lepšie riešenie ako bieliace pásiky nenájdete

598

Starostlivosť o zuby je v prvom rade o zdraví. Bolesť zubov je nepríjemná a každý sa jej snaží vyhnúť. Okrem toho sú zákroky u zubára často drahé. Ale čistenie zubov je aj o kráse. A tu veľa ľudí naráža na problém.

Jednoduché používanie a rýchly účinok

Nech si zuby čistia akokoľvek pravidelne a dôkladne, skutočne žiarivo biely úsmev neprichádza. Existuje však účinné a pohodlné riešenie, vďaka ktorému môžete mať skutočne biele zuby z pohodlia domova a bez priveľkej záťaže na váš rozpočet.

Týmto riešením sú účinné bieliace pásiky. S ich pomocou získate biely úsmev po akom ste vždy túžili. Ich používanie je pritom jednoduché. Jedna strana pásikov je gélová a touto stranou sa lepia na zuby.

Rôzne druhy pásikov môžu mať odlišnú dobu aplikácie, takže v závislosti od toho, ktoré si vyberiete, je potrebné ich mať na zuboch daný počet minút. Prvé zlepšenie vypozorujete už po pár dňoch a po spotrebovaní balenia budete mať skutočne žiarivo biele zuby.

Bieliace pásiky pôsobia aj pod sklovinou

Z popisu používania bieliacich pásikov určite usúdite, že jednoduchšia cesta k naozaj bielym zubom už zrejme ani nemôže existovať. Schválne si na začiatku tejto bieliacej kúry odfoťte svoje zuby, aby ste si potom mohli porovnať rozdiel.

Pásiky držia na zuboch skutočne pevne a tak sa môžete počas doby aplikácie venovať iným činnostiam (môžete sa napríklad osprchovať, či ísť vyvenčiť psa a samozrejme, čokoľvek vám napadne). Po ich odlepení si len jednoducho umyte zvyšky gélu zubnou kefkou a vodou.

„Tajomstvom“ úspechu bieliacich pásikov je fakt, že na rozdiel od zubných pást nepôsobia len na povrchu, ale pôsobia aj pod zubnou sklovinou. Tu dokážu zoxidovať vnútornú farbu zuboviny, samozrejme na belšiu. Všetko je to absolútne bezpečné, keďže bieliace pásiky obsahujú rovnaké ingrediencie, ktoré používajú aj zubní lekári pri ambulantnom bielení zubov. To je však oveľa drahšie ako bieliace pásiky.

Zdroj obrázku: Roman Samborskyi / Shutterstock.com