Hľadáte dobrú značku poľovníckych termovízií? Máme pre vás hneď dve

507

Využitie termovízii je skutočne rozsiahle. Napríklad v poľovníctve. Stali sa obľúbenými súčasťami výbavy poľovníkov, ktorí potrebujú mať schopnosť pozorovať, či dohľadávať zver aj v noci, keď na to ich oči jednoducho „nestačia“.

Mladý, ale inovatívny výrobca

Trh s termovíziami špeciálne určenými pre poľovníkov sa tak v posledných rokoch výrazne rozrástol. Nájsť vhodný prístroj, ktorý bude poľovníkovi vyhovovať nielen parametrami, ale aj cenou, tak nemusí byť žiaden problém.

Svedčí o tom aj rýchly úspech spoločnosti PARD. Na trhu je len niekoľko rokov, ale svojou inovatívnosťou a rozumnými cenami si rýchlo získala významné postavenie a množstvo spokojných zákazníkov, ktorí kúpu termovízie PARD rozhodne neoľutovali.

Nebudeme preháňať ak povieme, že PARD sa už teraz radí medzi najinovatívnejších výrobcov termovízií a nočných videní. Ich produkty síce nepatria medzi tie úplne najlacnejšie, ale stále môžete mať termovíziu PARD za prijateľnú cenu.

Naozaj široká ponuka

Ak pri kúpe termovízie hľadáte výrobcu, ktorý ponúka svoje produkty v širšom cenovom rozsahu, pouvažujte nad kúpou kvalitnej termovízie Hikmicro. Že vám ten názov akosi „nesedí“? Ide o značku Hikvision, ktorá začala zhruba pred rokom predávať svoje termovízie práve pod názvom Hikmicro. Bola to reakcia na silný rast predajov.

Stále tak ide o tie isté dobre známe termovízie, ktoré už niekoľko rokov patria medzi spoľahlivé, overené a neustále napredujúce zariadenia. V ponuke Hikmicro nájdete naozaj rôzne termovízie, keďže výrobca kladie dôraz na to, aby jeho ponuka bola čo najširšia.

A náramne sa mu to darí. Z ponuky Hikmicro si vyberiete vždy. A nezáleží na tom, či hľadáte základný model prakticky „za babku“, alebo pokročilé zariadenie, za ktoré nebudete váhať zaplatiť niekoľko tisíc eur.

Zdroj obrázku: PRESSLAB / Shutterstock.com