Autodoplnky, ktorých prítomnosť oceníte okamžite

Doplnky do auta
5 580

Auto je náš verný spoločník a využívame ho prakticky dennodenne. Dnes nájdeme v takmer každej domácnosti aspoň dve autá, v niektorých aj viac.

Aby sme sa ale v aute cítili pohodlne, vyberáme si také autodoplnky, ktoré nám komfort zvýšia.

Prítomnosť ktorých autodoplnkov oceníte vo svojom aute?

Deflektory okien

Klimatizácia sa zdá byť jediná možnosť, ako sa schladiť v letných horúčavách. Zároveň si ale veľmi dobre uvedomujeme, že byť stále v klimatizovaných priestoroch má negatívny vplyv na naše dýchacie cesty.

Ak nechcete, aby bola klimatizácia stále pustená, no zároveň chcete, aby bolo v aute príjemne, odporúčame vám namontovať si deflektory okien. Sú to protiprievanové lišty, ktoré majú zachovať prirodzenú cirkuláciu vzduchu a chrániť vás pred prievanom.

Ak máte radi prúdenie čerstvého vzduchu do auta, no zároveň nechcete byť neustále vystavený vetru, pomôcť vám v tom môžu práve spomínané deflektory okien. Ich montáž zvládnete bez akejkoľvek pomoci a predchádzajúcich skúseností.

Bočné nášľapy

Ak máte SUV auto, oceniť oceníte pevné bočné nášľapy. Výrazne zjednodušujú nastupovanie a vystupovanie z auta a modernizujú vzhľad samotného auta. Bočné nášľapy ale vyberajte vždy podľa typu a modelu vášho auta. Uprednostňujte také, ktoré sú z kvalitného pevného materiálu a hlavne protišmykového materiálu.

Gumené rohože

Nové, štýlové, gumené – takéto rohože by vám nemali chýbať v aute. Výrazne šetria pred nečistotami poťah podlahy a zároveň vám zjednodušujú údržbu.

Odporúčame vám, ak nemáte, vymeniť staré opotrebované rohože za nové gumené rohože so zvýšenými okrajmi, ktoré zachytia nečistoty, ale aj špinu.

Tieto autodoplnky by nemali chýbať v žiadnom aute, nakoľko ich šoféri vždy ocenia. Ak nejaké nemáte, zaobstarajte si ich čím skôr.

Okrem týchto autodoplnkov odporúčame aj autopoťahy, plastové lemy blatníkov, ale aj nové disky/puklice.

Zdroj obrázku:
Gorynvd / Shutterstock.com